Llibres, batalles i cançons és la darrera proposta artística de Feliu Ventura i Xavi Sarrià que, després de rondar durant mesos per tot el país, es pot veure avui a l’Auditori de Barcelona, dins el festival Barnasants. És un espectacle íntim i emotiu construït a partir de fragments de les novel·les de Sarrià Totes les cançons parlen de tu i Com un record d’infantesa. A través de la música, els dos amics s’endinsen en les vivències compartides a la València dels anys noranta per parlar de memòria i compromís, records i experiències, ferides i esperances.

Aquesta passejada pel passat dels dos músics combina escenes que apareixen als llibres de Sarrià amb cançons dels seus màxims referents artístics. No hi falten, doncs, temes d’Ovidi Montllor, Lluís Llach i Víctor Jara, passant per Daniel Viglietti i fins i tot Extremoduro. En el concert, en què també s’interpretaran èxits d’Obrint Pas i de Ventura mateix, hi haurà un bon reguitzell de convidats especials: Miquel Gironès, Sílvia Tomàs, David Fernández, Mireia Vives, Àlex Vendrell, Judit Neddermann i Borja Penalba.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]