MADRID, 8 May. (EDIZIONES/Portaltic)

La xarxa social Facebook ha introduït una nova funció, anomenada ‘Latest conversations’ (últimes converses), que mostra una selecció de comentaris d’usuaris desconeguts sobre els temes més discutits a escala mundial. La funció ja ha estat afegida a l’aplicació per a smartphones, tot i que encara no ha arribat a la versió d’escriptori.

‘Latest conversations’, que es presenta com una secció diferenciada, compta amb un comptador en temps real que detecta la quantitat de persones que estan comentant sobre el tema a tot el món, segons adverteixen des de TechCrunch. Per identificar els temes, Facebook empra mecanismes d’intel·ligència artificial.

Juntament amb la quantitat de persones que participen al debat de la xarxa social, la funció inclou també una selecció de publicacions d’usuaris desconeguts, sempre que aquestes s’hagin difós de forma pública. A més, se citen les notícies de mitjans de comunicació que els usuaris van compartir originalment.

En funcionar de forma global, les converses poden arribar a aconseguir més d’un milió de participants. Atès que no existeix un filtre geogràfic ni d’idioma, els usuaris poden ser de qualsevol país, i per tant, els seus comentaris apareixen en diferents idiomes i sense traduir, la qual cosa en dificulta la comprensió.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]