Esquerra Republicana del País Valencià, Esquerra Nacionalista Valenciana i els Verds del País Valencià han formalitzat aquest divendres davant la Junta Electoral Central, la coalició “Ara, País Valencià”, per a les properes Eleccions Generals. El candidat d’’Ara, País Valencià’, Josep Barberà ha explicat a través d’una nota de premsa que fins l’últim moment “hem mantingut la nostra proposta d’unir el conjunt del valencianisme polític. La decisió d’anar diluïts en una força estatal no és la nostra opció i demanem al conjunt dels valencianistes que votin en consciència”. Barberà ha afegit que la conferència de país d’Esquerra Republicana del País Valencià de l’any 2013, marcava el camí per treballar “en companyia de tots els qui han defensat el País Valencià des de l’esquerra”.

Així mateix, el candidat ha remarcat que “en l’actual situació de pèrdua de drets socials, espoliació fiscal i els incompliments històrics amb el País Valencià, i davant del gir erràtic d’algun dels companys de viatge, pensant en el poble valencià, hem començat a bastir una il•lusió que porta molt de temps en el imaginari col•lectiu”. Al respecte, ha conclòs que per aquest motiu “estem sumant totes aquelles forces, col•lectius i ciutadans que s’estimen la terra, i volen un projecte de futur en una opció per als valencians i les valencianes: Ara, País Valencià”

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb