El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha assegurat que el curs escolar no es pot donar per perdut, tot i que ‘no serà normal’. En una entrevista a TV3, ha explicat que després de Setmana Santa es valorarà de quina manera es pot reprendre el curs i que s’està estudiant si es podrà fer de manera ‘no presencial’. Bargalló ha explicat que s’està treballant per veure quina és la casuística de cada alumne i com es pot arribar a tothom, també a aquells que no tenen connexió a internet a casa o aparells amb limitacions. A més, ha admès que la situació actual també afectarà el curs 2020-2021.

‘Hem de ser conscients que aquest curs no és normal i que la personalització serà més important, i també el curs que ve’, ha dit. Bargalló ha recordat que l’ensenyament actual és ‘competencial’ i no memorístic, i que es treballa per ‘projectes’.

La meitat de les famílies ja tenen la targeta moneder

Pel que fa a les famílies amb beques menjador, el conseller ha dit que la meitat d’aquestes ja tenen la targeta moneder. Bargalló ha explicat que el govern ja té el 100% de les targetes i estan al lloc de distribució, i que aquest dimecres al matí la meitat de les famílies que hi tenen dret ja les tenen.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb