Els presos polítics ja són instal·lats a les presons dels Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (Bages) i al Puig de les Basses, a Figueres. Finalment, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez són tots ells en cel·les individuals al mòdul 2 de la presó, on comparteixen els espais comuns amb reclusos que tenen un perfil generalista, segons que han informat fonts del departament de Justícia a VilaWeb.

Carme Forcadell i Dolors Bassa són a l’únic mòdul de dones que hi ha al Puig de les Basses, també compartint espais amb la trentena de recluses que hi ha. És previsible que Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn, que encara són a la presó d’Estremera, pendents de poder ser traslladats també en una presó catalana, vagin també als Lledoners. Tot amb tot, des del departament de Justícia no informen sobre la situació de reclusos que encara no són en custòdia seva. Els seus familiars recomanen de no enviar-los correspondència mentre encara no s’hagi fet el trasllat, per si no l’acabessin rebent a Estremera.

Aquestes són les adreces on poder escriure a tots ells.

Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart:

CP Lledoners: C-55, km 37, 08250, Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona). Mòdul 2

Carme Forcadell i Dolors Bassa:

CP Puig de les Basses: Raval disseminat, 53, 17600, Figueres (Girona). Mòdul de dones

[Informació relacionada: Així són les presons on han traslladat els presos polítics]

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb