La seua implicació en el cas Gürtel i les factures que presenta per menjars i viatges provoquen un escàndol polític

Tots els partits de l’arc parlamentari valencià, excepte el PP, han exigit a l’ex-president de la Generalitat Francisco Camps que deixe de cobrar de la institució, després que el judici pel cas Gürtel ha deixat ben clara la seua participació en la trama.

Camps encara és membre del Consell Jurídic, ja que tots els ex-presidents que ho han estat més d’una legislatura tenen dret a formar-ne part durant quinze anys, una decisió que ha estat denunciada com una forma encoberta de mantenir els privilegis de la presidència.

A part de la clarificació del seu paper en la trama Gürtel ahir es va saber, a través d’una informació de Levante-EMV que l’ex-president va seguir passant factures de dinars i de viatges a la Generalitat, després d’haver deixat de ser president.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb