L’executiva del PSC a Sitges (Garraf) ha anunciat que els seus dos regidors a l’ajuntament, Ricard Vicente i Marc Macià, renuncien a les seves actes i abandonen el partit per discrepàncies amb la formació. En un comunicat, els socialistes expliquen que tot i que a l’inici de la present legislatura es va acordar que els regidors tindrien llibertat de vot en qüestions d’àmbit nacional, ‘poc a poc s’ha produït un distanciament que avui ja no és sostenible’. Amb tot, en un comunicat l’executiva local del PSC ‘valora i agraeix’ la feina realitzada pels dos regidors i la seva dedicació i treball durant els set i tres anys que han estat regidors al consistori. ‘Durant aquest temps hem col·laborat de manera estreta i més quan el debat s’ha centrat en temes locals en els que s’ha pres un posicionament polític i comunicatiu unificat i s’ha arribat en un consens constant’, afegeixen. La renúncia dels dos regidors es farà efectiva en el proper ple municipal.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb