Primera jornada gastronòmica de la ruta de l’arròs, oberta a tothom, al municipi de Cullera. El Parc Daniel Clar obre les seves portes a tots aquells que vulguin aprendre i degustar uns bons arrossos, cuinats per Alejandro Platero del restaurant Macel·lum, Enrique Medina, de l’Apicius, i pels xefs amb estrella Michelín Manuel Alonso, de Casa Manolo, i Jaume Galan, de La Sucursal.

Cada cuiner preparà una recepta diferent. Alejandro Platero en farà un amb ‘morcilla’ blanca, porc i espàrrecs; Enrique Medina un amb coliflor i olives negres; Manuel Alonso un amb bacallà, coco, ceba i llimona i Jaume Galan un amb bledes. També es farà una paella gegant pels assistents i hi haurà una xerrada sobre turisme gastronòmic i una tast de vins.

El cuiner Manuel Alonso i el seu germà van heretar la guingueta dels seus pares a la platja de Daimús. Amb molta feina, innovació i perseverança van acabar convertint la guingueta en el que avui és Casa Manolo, un restaurant especialitzat en arrossos amb una estrella Michelin. D’altra banda, el restaurant La Sucursal, també amb una estrella, sota la direcció gastronòmica de Jaume Galan, és el restaurant de l’Institut d’Art Modern de València.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.