‘La tertúlia proscrita’

Els cuiners Manuel Alonso i Jaume Galan, amb una estrella Michelín, t’ensenyen com fer un arròs

  • El País Valencià reivindica la seva tradició arrossaire

VilaWeb
Redacció
29.11.2015 - 02:00

Primera jornada gastronòmica de la ruta de l’arròs, oberta a tothom, al municipi de Cullera. El Parc Daniel Clar obre les seves portes a tots aquells que vulguin aprendre i degustar uns bons arrossos, cuinats per Alejandro Platero del restaurant Macel·lum, Enrique Medina, de l’Apicius, i pels xefs amb estrella Michelín Manuel Alonso, de Casa Manolo, i Jaume Galan, de La Sucursal.

Cada cuiner preparà una recepta diferent. Alejandro Platero en farà un amb ‘morcilla’ blanca, porc i espàrrecs; Enrique Medina un amb coliflor i olives negres; Manuel Alonso un amb bacallà, coco, ceba i llimona i Jaume Galan un amb bledes. També es farà una paella gegant pels assistents i hi haurà una xerrada sobre turisme gastronòmic i una tast de vins.

El cuiner Manuel Alonso i el seu germà van heretar la guingueta dels seus pares a la platja de Daimús. Amb molta feina, innovació i perseverança van acabar convertint la guingueta en el que avui és Casa Manolo, un restaurant especialitzat en arrossos amb una estrella Michelin. D’altra banda, el restaurant La Sucursal, també amb una estrella, sota la direcció gastronòmica de Jaume Galan, és el restaurant de l’Institut d’Art Modern de València.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any