Tribunal Suprem TS

El Tribunal Suprem ha dictat avui doctrina sobre la base imposable en l’impost de Transmissions Patrimonials i Actes Jurídics Documentats en el cas de dació de pagament, establint que s’ha de tenir en compte l’import del deute pendent i no el valor real de l’immoble en qüestió.

La sentència de la sala del contenciós-administratiu del Suprem arriba després d’un recurs de Caixabank contra una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Madrid que considerava correcta la liquidació de l’impost en aquesta línia en el cas d’unes finques per saldar un deute derivat d’un préstec hipotecari.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb