El secretari d’Organtizació del PSC, Salvador Illa, ha demanat ‘responsabilitat’ als dirigents polítics i especialment al govern després de l’operació de la Guàrdia Civil contra nou independentistes, als quals acusa de terrorisme.

L’Audiència espanyola acusa de terrorisme els nou independentistes detinguts en la ràtzia d’avui

‘No és el moment de dir que cal apretar, sinó dialogar’, ha assenyalat en una conferència de premsa, evocant les paraules del president de la Generalitat, Quim Torra, als CDR fa prop d’un any. Tot i que ha demanat esperar a ‘conèixer els detalls’ de l’operació policial i de les ‘possibles accions’ que suposadament preparaven els detinguts, ha dit que ‘és normal que moments d’ofuscació portin alguns col·lectius a radicalitzar-se.’

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb