El PP presentarà avui un recurs a la Junta Electoral perquè prohibeixi a TV3 retransmetre la Via Lliure durant cinc hores el proper Onze de Setembre. Al seu parer, aquesta informació s’hauria d’incloure dintre dels blocs electorals, ja que la manifestació l’organitza una entitat, ha dit, ‘que tothom sap que forma part d’una candidatura’, ha apuntat el candidat dels populars a les eleccions del 27-S, Xavier Garcia Albiol. El candidat ha acusat l’ANC de marcar les directrius del desplegament de la televisió pública catalana el proper Onze de Setembre. I diu Albiol que això es propi de països com Veneçuela.

D’una altra banda, el PP ha presentat el lema ‘Units guanyem. Plantem cara’, amb vista a les eleccions del 27-S. Albiol ha avisat que ‘les enquestes demostren que els independentistes segur que aniran a votar’, i ha demanat ‘que ningú es quedi’ a casa el 27 de setembre i vagi a ‘plantar cara als que volen trencar la convivència entre Catalunya i la resta d’Espanya. Plantem cara a aquesta gent. Plantem cara als que parlen en nom de tots, com si tots fóssim independentistes.’

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.