El Museu Picasso descobrirà una nova perspectiva de l’artista amb una exposició sobre el seu vincle amb la gastronomia

  • Ferran Adrià col·laborarà amb la mostra amb un diàleg entre el procés creatiu del pintor i el de la cuina contemporània

VilaWeb
ACN
31.01.2018 - 12:31
Actualització: 31.01.2018 - 20:11

El Museu Picasso explorarà l’univers gastronòmic de l’artista amb l’exposició ‘La cuina de Picasso’ que es podrà veure del 25 de maig al 30 de setembre de 2018. A través de 200 obres procedents de diversos museus, institucions i col·leccions privades presentaran l’artista des d’una nova perspectiva.

Així es repassaran els restaurants que van marcar la seva trajectòria o els estris i els ingredients culinaris que són la base de moltes de les seves natures mortes. D’aquesta manera, la cuina i el menjar se situen al nucli de l’univers iconogràfic i sensible de Picasso i s’analitza quin efecte van tenir en el seu procés creatiu.

El cuiner Ferran Adrià col·laborarà amb l’exposició amb un diàleg entre el procés creatiu del pintor i la creació culinària contemporània. El museu també ha presentat la resta d’exposicions d’aquest 2018 amb ‘Picasso descobreix París’, ‘Pablo Picasso i els editors Gustavo Gili’ i ‘Sabartés per Picasso per Sabartés’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any