El Museu Picasso explorarà l’univers gastronòmic de l’artista amb l’exposició ‘La cuina de Picasso’ que es podrà veure del 25 de maig al 30 de setembre de 2018. A través de 200 obres procedents de diversos museus, institucions i col·leccions privades presentaran l’artista des d’una nova perspectiva.

Així es repassaran els restaurants que van marcar la seva trajectòria o els estris i els ingredients culinaris que són la base de moltes de les seves natures mortes. D’aquesta manera, la cuina i el menjar se situen al nucli de l’univers iconogràfic i sensible de Picasso i s’analitza quin efecte van tenir en el seu procés creatiu.

El cuiner Ferran Adrià col·laborarà amb l’exposició amb un diàleg entre el procés creatiu del pintor i la creació culinària contemporània. El museu també ha presentat la resta d’exposicions d’aquest 2018 amb ‘Picasso descobreix París’, ‘Pablo Picasso i els editors Gustavo Gili’ i ‘Sabartés per Picasso per Sabartés’.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb