Ferrocarrils de la Generalitat, Metro i trens de Rodalies funcionaran aquest divendres amb normalitat a Barcelona excepte la Línia 3 en les estacions contigües de Liceu i Drassanes –a La Rambla, lloc de l’atemptat de dijous–.

A més, de 9 a 13 hores es tancaran les estacions d’aquests mitjans de transport a la plaça Catalunya –contigua a un dels extrems de La Rambla–, ha informat Emergències de la Generalitat.

Per una altra banda la policia mantindrà encara unes hores l’Operació Gàbia, que implica controls molt durs de sortida per a vehicles des de dins de Barcelona. El conductor de la furgoneta segueix desaparegut i els mossos el cerquen. També hi ha retencions en les vies properes a Tarragona, concretament en l’AP-7, per l’atemptat de Cambrils.

Des d’Emergències es recomana no fer desplaçaments si no és estrictament necessari.  Podeu consultar la informació del trànsit a l’instant en aquesta web.

 

Més informació: Totes les instruccions dels Mossos d’Esquadra arran de l’atropellament en massa a la Rambla

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]