L’italià Vinicio Capossela i Cabo San Roque protagonitzaran l’espectacle inaugural del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) el 14 de setembre amb un repàs al repertori de l’artista transalpí amb la maquinària del grup català, ha informat el festival en un comunicat.

Després de més de deu anys d’amistat, desembarcaran a L’Atlàntida amb gran part de les màquines sonores construïdes per Cabo San Roque per interpretar temes de la carrera de l’italià, a més d’alguna sorpresa creada per a l’ocasió, acompanyats per la guitarra d’Asso Stefana.

La programació del MMVV, que tindrà lloc del 13 al 17 de setembre, comptarà amb la presentació dels nous discos de Christina Rosenvinge, Núria Graham, The Unfinished Sympathy, Xarim Aresté i Dani Nel·lo.

El 50,8% de la programació del Mercat està format per artistes catalans, mentre que els procedents de la resta de comunitats autònomes sumen un terç amb noms com Amorante, Izaro, Jansky i Sandra Bernardo.

En el capítol d’artistes internacionals, el MMVV tindrà el noruec Albert af Ekestam, els veneçolans La Vida Bohème, els portuguesos Memória de Peixe, els britànics Mames Gun, la francocubana La Dame Blanche i els hongaresos Santa Diver, entre d’altres.

La plaça Major de Vic acollirà divendres 15 de setembre la presentació en solitari de Dolo, Ramon Mirabet i Muchachito; dissabte els directors de Pavvla, La Iaia amb Senior i el Cor Lomax, i el dissabte Duende Josele, Txarango i Doctor Prats.

Dimecres 13 l’auditori L’Atlàntida acollirà el projecte musical de Maria Rodés, guanyador del Premi Puig-Porret 2016, que ha cristal·litzat en un disc gravat i produït amb Juan Berbín, Josep Maria Baldomà i Nico Roig i que es publicarà al setembre amb un espectacle que gira al voltant de Lluís Rodés, oncle besavi de l’artista.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.