El grup de suport a Tamara Carrasco, membre del CDR de Viladecans (Baix Llobregat) que és objecte de represàlies per part de l’estat espanyol, ha lamentat en un comunicat que no tingués veu en els actes de l’Onze de Setembre. ‘Ens hem trobat invisibilitzades als actes de la Diada. La Tamara no hi era representada, no hi tenia veu’, han criticat. Han afegit que els havia dolgut que no la tinguessin present per a participar-hi de manera activa.

‘Cal dir que sí que la van anomenar, però no hi va ser present, a diferència d’algunes altres represaliades. Com a poble hem de fer una reflexió i pensar quina República volem […], de totes, justa, feminista, antifeixista i solidària’, continua el comunicat.

Tanmateix, han agraït el suport, l’escalf i l’empatia que ha rebut Tamara Carrasco al carrer. ‘Una presó de vint quilòmetres quadrats continua essent una presó’, acaba dient el text.

MÉS INFORMACIÓ

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb