corrupció

La vice-presidenta del govern, Bel Busquets, ha demanat a la secretària d’estat Bel Oliver la signatura de convenis amb tres línies d’intervenció: la primera aniria destinada a la millora de l’oferta turística complementària en zones ‘madures’, amb tres milions per a la Platja de Palma i tres més per a Calvià.

Per millorar aquestes zones en general, reclama un segon conveni, amb vint milions per a Palma i deu per a Calvià. El tercer conveni inclouria les inversions estatutàries no executades pel govern espanyol, per valor de vint-i-un milions, que anirien a la Platja de Palma, l’Enclusa de Menorca i Sant Lluís, també a Menorca. En total, les inversions que es reclamen sumen cinquanta-set milions.

Bel Oliver s’ha mostrat receptiva a la demanda del govern en un moment en què l’executiu espanyol prepara el pressupost del 2019. Oliver i Busquets també han assistit al ple del Consell Espanyol de Turisme, presidit per la ministra Reyes Maroto. Entre els temes que hi han tractat, hi ha el registre únic d’habitatges del lloguer vacacional per part del govern espanyol, que encara ha de superar esculls legals.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb