Featured Video Play Icon

L’assemblea territorial de la dreta de l’Eixample de Barcelona de l’ANC presenta avui el documentari La revolució cantada –’The singing revolution’–, que es podrà veure per primera vegada a Catalunya. Serà als Cinemes Texas de Ventura Pons, on s’oferirà durant les setmanes vinents. El film explica com, entre el 1987 i el 1991, milers d’estonians es van reunir públicament per a cantar cançons patriòtiques prohibides per a reclamar la independència de l’ocupació soviètica.

El film, que data del 2009, no va arribar als cinemes catalans quan es va estrenar. Ara, gràcies a la insistència de Jordi Morera, de l’ANC, que va posar-se en contacte amb els productors per aconseguir una còpia del documentari, es podrà veure subtitulat al català.

A l’acte de presentació d’avui, a les 22.00, hi assistirà el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i més diputats i membres de govern.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb