Featured Video Play Icon

L’assemblea territorial de la dreta de l’Eixample de Barcelona de l’ANC presenta avui el documentari La revolució cantada –’The singing revolution’–, que es podrà veure per primera vegada a Catalunya. Serà als Cinemes Texas de Ventura Pons, on s’oferirà durant les setmanes vinents. El film explica com, entre el 1987 i el 1991, milers d’estonians es van reunir públicament per a cantar cançons patriòtiques prohibides per a reclamar la independència de l’ocupació soviètica.

El film, que data del 2009, no va arribar als cinemes catalans quan es va estrenar. Ara, gràcies a la insistència de Jordi Morera, de l’ANC, que va posar-se en contacte amb els productors per aconseguir una còpia del documentari, es podrà veure subtitulat al català.

A l’acte de presentació d’avui, a les 22.00, hi assistirà el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i més diputats i membres de govern.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.