Probablement haurà de canviar la delegació per tal que una de les membres titulars sigui una dona

Polèmica al Consell d’Europa en ocasió dels canvis a la delegació parlamentària d’Andorra. Andorra té quatre delegats a l’assemblea parlamentària, dos titulars i dos suplents. I el fet que, després de les negociacions d’última hora, els dos titulars, Carles Jordana i Víctor Naudi, siguin homes va en contra d’una de les regles de l’organisme.

Naudi, després de les negociacions, ha substituït Judith Pallarés, que ha passat a ser suplent, amb Patrícia Riberaygua i en trencar-se la paritat dels titulars, s’ha produït el que el consell considera un defecte de forma. Carles Jordana, cap de la delegació, ha assegurat a RTVA que l’incident no ha impedit als parlamentaris fer les seves tasques a Estrasburg. Ara bé, Jordana haurà de donar explicacions a la comissió de Procediment. I possiblement s’hagi de canviar l’ordre de la delegació perquè sigui paritari.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]