govern

El Consell de Mallorca celebrarà demà un ple extraordinari en el qual es votarà l’aprovació inicial del pressupost per a l’any vinent, xifrat en 468,8 milions d’euros. Segons el govern de la institució insular en un comunicat, el projecte de pressupost ‘consolida totes les polítiques executades durant la passada legislatura, amb les qüestions socials i la igualtat al capdavant, i el municipalisme com a eix transversal’. El govern del consell destaca l’increment de la despesa social, que comptarà amb el 43,4% dels fons totals dels quals disposarà la institució.

A partir de la previsible aprovació inicial en el ple de demà, en el qual es debatran les esmenes a la totalitat de l’oposició, començarà un període de presentació d’esmenes parcials que culminarà el 23 de desembre en un nou ple extraordinari en el qual es durà a terme la votació definitiva.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.