La tercera onada del Baròmetre d’Opinió del CEO reafirma el lideratge de VilaWeb entre els diaris digitals editats a Catalunya i consolida les xifres aconseguides durant el 2018.

VilaWeb és ara mateix el tercer diari més llegit de Catalunya, i l’Ara recupera la segona posició. Davant de tots dos, només hi ha La Vanguardia. Entre els diaris estrictament digitals, Eldiario.es supera per primer vegada Nació Digital, i El Nacional consolida la seua posició com a sisè mitjà, després d’El Periódico i El País.

VilaWeb Paper entra per primer vegada
En aquesta onada del CEO, per primer vegada ha entrat, en l’apartat de diaris en paper, l’edició en PDF de VilaWeb, VilaWeb Paper. VilaWeb Paper arriba cada nit als subscriptors del diari a les deu, tret dels dissabtes, i els divendres es publica en obert per a tots els lectors. Per primera vegada al CEO,  els entrevistats esmenten aquesta edició de VilaWeb –que va començar fa poc més d’un any– en la resposta sobre les preferències de diari en paper.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb