El FC Barcelona pot haver manipulat les liquidacions del seient lliure en deu partits les últimes tres temporades. Segons que explica TV3, el club blaugrana ha convertit localitats simples en prèmium sense que el soci propietari del seient ho sabés. A més, el benefici extra se l’hauria quedat el club.

El seient lliure és una modalitat que permet alliberar la localitat en els partits en els quals el soci abonat no assisteixi al Camp Nou. Això permet que el Barça pugui vendre l’entrada, que una altra persona ocupi el seient i que el benefici es reparteixi entre el club i el soci.

Els partits en qüestió són contra el Manchester City, el Reial Madrid i el València la temporada 2014-2015; contra el Roma, l’Arsenal, el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid la temporada 15-16; i contra l’Atlètic de Madrid, el Manchester City i el Reial Madrid la 16-17. A tall d’exemple, el Clàssic de la temporada 15-16 el Barça va facturar prop de dos milions i mig d’euros en la modalitat prèmium, anomenada VIP Experience.

A més de no informar el soci propietari del seient ni d’abonar-li l’import corresponent, el club presumptament ha incomplert la seva pròpia normativa sobre el seient lliure. Ara per ara, el FC Barcelona no ha reaccionat a aquestes informacions.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]