El Barça, campió de lliga després d’haver-li fet cinc gols al Reial Madrid

• Dos gols d'Alèxia han donat el tercer títol de lliga consecutiu a les blau-grana

13.03.2022 - 18:48
Actualització: 13.03.2022 - 19:47

El Barça s’ha proclamat campió de la Lliga Iberdrola després d’haver golejat per 5-0 el Reial Madrid al Johan Cruyff. Les blau-grana s’han assegurat, quan encara manquen tretze partits per a jugar, el tercer títol de lliga consecutiu en un partit que s’ha encarrilat poc abans del descans gràcies a dos gols d’Alèxia Putellas, la vigent guanyadora de la pilota d’or. La resta de gols els han marcat Patri Guijarro, Babett Peter, en pròpia porteria, i Jennifer Hermoso.

El Reial Madrid ha resistit fins als darrers cinc minuts de la primera part, quan Alèxia ha obert el marcador amb un xut de la frontal. Dos minuts després, la mateixa jugadora feia el segon gol per a les de Jonatan Giráldez. La segona part ha estat un festival per a les blau-grana, que han arrodonit la golejada amb els gols de Patri al minut 60 i de Babett Peter en pròpia porteria després d’una centrada de Patri mateixa. Jennifer Hermoso ha tancat el marcador a cinc minuts del final amb el 5-0 definitiu.