Josep Antoni Duran i Lleida

El consell d’administració d’Aena ha aprovat avui el nomenament de Josep Antoni Duran i Lleida com a conseller independent de la societat, per cobrir la vacant deixada per Josep Piqué en el màxim òrgan del gestor aeroportuari, ha comunicat avui la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El nomenament amb efecte des d’avui, per cooptació i previ l’informe de la Comissió de Nomenaments i Retribucions, serà sotmès a la seva ratificació en la junta general d’accionistes de la companyia que presideix Maurici Lucena.

Després del seu nomenament, Duran i Lleida formarà part de la Comissió de Nomenaments i Retribucions. Josep Piqué Camps va dimitir el passat 4 de gener com a conseller independent Aena, així com dels seus càrrecs en la Comissió Executiva i de Nomenaments i Retribucions de la companyia, per l’assumpció de noves responsabilitats professionals, que ‘limiten el temps disponible per a exercir aquests càrrecs amb la dedicació adequada’, segons va traslladar a la companyia.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb