Les autoritats andaluses han donat per controlat l’incendi declarat la tarda-nit del passat dissabte al terme municipal de Moguer (Huelva). El foc va afectar una àmplia superfície de massa forestal i, fins i tot, una part del parc natural de Doñana.

La consellera andalusa de justícia i interior, Rosa Aguilar, i el conseller de medi ambient i ordenació del territori, José Fiscal, han destacat la tasca i el treball de tots els tècnics que han participat en les tasques d’extinció d’aquest incendi. Fiscal ha assenyalat que avui es coneixeran les primeres dades definitives sobre les conseqüències del foc.

Les persones que havien estat reallotjades temporalment als poliesportius de les localitats d’Almonte i Moguer per l’avenç de l’incendi, ja poden poden tornar amb total seguretat als seus domicilis.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.