Els equips de salvament dels serveis d’emergència de les Illes i 65 voluntaris continuen cercant tres persones desaparegudes durant el temporal Glòria, una a Mallorca i dues a Eivissa. Al migdia, s’ha trobat un cos a la Cala de Sant Vicent de Sant Joan (Eivissa) que podria ser l’home colombià desaparegut de 41 anys. Tanmateix, la identificació i l’autopsia no es faran fins dilluns.

Fa cinc dies que va desaparèixer un jove quan practicava barranquisme al Torrent de Sa Mora, entre Sóller i Fornalutx. La cerca se centra al litoral pròxim a la desembocadura del torrent. El desaparegut, amb experiència en el descens de torrents, baixava el llit al costat d’un company que li va perdre la pista en una de les parets verticals, per la qual cosa va alertar als serveis d’emergència.

A la costa nord-oest d’Eivissa, de Punta de Sa Creu a Punta Arabí, els equips de salvament recorren el litoral a la recerca de dos homes desapareguts des del dimarts en les zones de Cala Sant Vicent i Portinatx. El de Cala Sant Vicent és un home de 41 anys, resident a l’illa, que va ser vist per última vegada ahir a les 15.00. L’altre desaparegut és un britànic de 25 anys de qui es va perdre el rastre en Portinatx i de qui el dijous es va trobar una jaqueta a la mar. Tots dos podrien haver caigut a la mar a conseqüència del fort onatge provocat pel temporal.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb