Amb quins adjectius definiríem un grup de teatre professional que aconsegueix atreure als teatres 60.000 espectadors? Aquesta és la xifra de persones que aconsegueix mobilitzar cada any la temporada de Pastorets. Segons dades de la Coordinadora de Pastores de Catalunya (CPC), més de 7.000 persones (actors i actrius, músics, tramoies, tècnics, etcètera) participaran enguany en la representació de les obres. O el que és el mateix: més de 250 representacions a 52 municipis de Catalunya. Uns números que demostren la gran vitalitat que segueix gaudint aquesta tradició documentada des de 1678.

El cartell de la temporada 2018-2019, que la CPC ha encarregat enguany al Taller dels Sentits de Vilanova i la Geltrú, va ser presentat el 9 de desembre a la capital del Garraf. D’entre totes les propostes confeccionades pels alumnes del Taller, s’ha escollit la proposta d’Oriol Giraldos.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu fent clic aquí

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb