Diumenge, coincidint amb el Dia Europeu dels Parcs, el cantant Roger Mas oferirà un recital enmig del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac on oferirà un recital de poemes recollits en el seu darrer llibre, El dolor de la bellesa. Però aquest concert no serà únic perquè forma part del cicle ‘Poesia als parcs. Lletres i paisatges’ que fins al mes de novembre programa concerts i recitals poètics en parcs de tot el Principat.

La resta de concerts del cicle es faran en indrets molt variats i presenten una oferta cultural ben diversa. Al Parc Natural de l’Alt Pirineu s’hi farà una trobada poètica amb David Caño, Míriam Cano i Carles Rebassa (10 de juny); a la Cartoixa d’Escaladei la poetessa Maria Cabrera farà un recital acompanyada d’una coreògrafa (24 de setembre) i al Parc del Garraf Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, acompanyada de la cantautora Montse Castellà faran un recorregut poèticomusical de textos i lectures de diversos autors de poesia catalana contemporània (8 d’octubre).

A més, com a principal novetat d’enguany, el cicle també oferirà dos espectacles al mes de setembre en parcs naturals de l’Alguer. L’1 de setembre Roc Casagran acompanyat de Borja Penalba i Mireia Vives presentarà ‘L’amor fora de mapa’ al Parc Nacional d’Asinara i l’endemà el guitarrista i la cantant recitaran poemes de Maria Mercè Marçal, Estellés i Bob Dylan en format de duet al Parc de Porto Conte amb el seu espectacle ‘Cançó de fer camí’.

En el penúltim recital, que es farà el 21 i 22 d’octubre al Parc Natural del Montseny, es presentaran els treballs de l’estada poèticocreativa entorn el paisatge, que hauran creat deu dels poetes que han participat en aquest cicle els dos darrers anys. I per tancar, en ocasió de la celebració del 30è aniversari de la mort del poeta J. V. Foix, es farà l’acte de clausura de l’Any Foix, amb el recital ‘Foix al Foix’, al Parc del Foix.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]