BARCELONA, 22 (EUROPA PRESS)

El Consell Nacional de CCOO de Catalunya ha aprovat aquest dimecres per unanimitat la convocatòria del 11è Congrés del sindicat, que es farà a Barcelona entre el 4 i el 6 d’abril de 2017, ha informat en un comunicat.

El congrés, que tindrà 630 delegats, debatrà i establirà l’estratègia i les pràctiques d’actuació sindical per als pròxims anys i escollirà als òrgans de direcció i les estructures de funcionament.

Hi haurà una fase prèvia, amb assemblees per tot el territori, on es presentaran i validaran els eixos del congrés: apostar per una economia real, treballar per viure amb plenitud, lluitar pel treball digne i amb drets, defensar el bé comú, fer un sindicat pròxim i reforçar l’ètica i els valors.

El congrés porta el lema ‘Fem CCOO’ i s’inscriu en el marc del Congrés de la Confederació Sindical de CCOO d’Espanya.

L’últim congrés es va fer entre el 14 i 16 de desembre del 2012 a Barcelona i va sortir reelegit Joan Carles Gallego com a secretari general.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]