Catalana Occident presenta un pla de baixes voluntàries per a mig miler de treballadors

  • La companyia ha traslladat avui la proposta als sindicats · El pla és previst que sigui per a reduir el personal durant dos anys

VilaWeb
ACN
28.12.2022 - 17:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Grup Catalana Occident ha traslladat avui una proposta als sindicats per retallar entre 400 i 550 llocs de treball en els dos anys vinents. Les dues parts s’han reunit per iniciar el període d’informació i consulta sobre el pla. L’objectiu, segons que ha informat el grup en un comunicat, és aconseguir una millor adequació organitzativa després de la unificació societària del negoci tradicional del grup, prevista per a finals de l’any que ve.

Fa anys, la companyia va integrar les seves plataformes operatives i el servei i posteriorment es van homogeneïtzar els seus productes i continuarà amb la unificació de Seguros Catalana Occidente, Plus Ultra Seguros, Seguros Bilbao i GCO Reaseguros durant el pròxim exercici.

Per aquest motiu, el grup ha proposat d’eliminar el que consideren duplicitats funcionals. La reducció de personal se centrarà exclusivament en el d’estructura sense que hi hagi cap afectació en la prestació del servei, l’atenció al client ni les xarxes de mediació, segons el grup.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes