Joan Canadell

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha criticat les paraules de la presidenta de la comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que ha dit que es vol endur el Mobile World Congress a la capital espanyola.

En un piulet, Canadell ha acusat la popular de ‘disparar contra Barcelona’ amb les seves paraules sobre el Mobile. A més, Canadell ha dit que els catalans durant la història han creat riquesa i poder treballant, comerciant i innovant mentre que, en el seu parer, ‘el poder a Castella l’han assolit conquerint, ocupant i fent seu allò que altres creen’.

La presidenta de la comunitat de Madrid ha dit avui en un esmorzar informatiu que farà tot el que estigui a la seva mà per a portar el MWC a la capital espanyola i que Madrid ha demostrat amb la Cimera del Clima feta el mes de desembre que està preparada per acollir qualsevol mena d’esdeveniment sigui quina sigui la seva ‘dificultat’ i ‘magnitud’. Després de les declaracions, però, fonts de la comunitat de Madrid han puntualitzat que no tenen com a objectiu que el Mobile surti de Barcelona, però que si ha de marxar, que Madrid està disposada a acollir-lo. Barcelona té garantida l’organització de l’esdeveniment fins a l’any 2023.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb