Al FES TA FESTA d’aquesta setmana ens en fem ressò, ja que el nostre Amadeu Carbó és una de les persones que coneix millor el ric i útil contingut d’aquesta històrica publicació que s’edita ininterrompudament des de fa 144 anys. Poca broma!

També us parlarem de la Festa Major de la Sardana o, el que és el mateix, les Festes de Sant Martirià a Banyoles, que tenen lloc aquest cap de setmana a la capital del llac. Un extens programa d’activitats en que destaca el concert del dilluns 22, al matí, anomenat popularment com a Festa de la Música per a cobla, en la que enguany, a més de les habituals tres cobles (Principal de la Bisbal, Selvatana i Ciutat de Girona), hi actuarà la Jove Orquestra del Conservatori Municipal de Música de Banyoles.

Precisament, a la part musical del programa, Banyoles hi tindrà també un important paper: amb la història de “L’envelat de Banyoles” que a ritme de valset ens cantaran el grup TERRA ENDINS; amb la sardana “La festa de Sant Martirià”, del mestre Conrad Saló, un clàssic que clourà el programa; i també amb el nostre Youtube de la Setmana que protagonitzaran el grup banyolí GERMÀ NEGRE, amb un tema del seu darrer disc MOLT DE PORC I POCA SALSITXA (2018) que porta per títol “La botifarra”

Llegir més i escoltar el programa …

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb