ple barcelona

El ple de Barcelona ha acordat adherir-se a la campanya Judici a la Democràcia que ha impulsat Òmnium Cultural, i a la qual s’han adherit diferents entitats i institucions en defensa dels drets civils amenaçats per l’arbitrarietat l’estat espanyol.

El text ha tingut el suport dels grups municipals de Barcelona en Comú, PDeCAT, ERC, CUP i els regidors no adscrits Gerard Ardanuy i Joan Josep Puigcorbé, mentre que Cs, PSC i PP no li han donat suport.

El document acordat també defensa que ‘el dret a l’autodeterminació no és delicte, i que és un dret que una àmplia majoria dels catalans ha expressat de manera reiterada que vol exercir en llibertat’.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb