El Barça culmina una remuntada espectacular i guanya la segona Lliga de Campiones

• Dos gols de Patri i un de Rölfo culminen una remuntada increïble després dels dos gols inicials del Wolfsburg

Rölfo, Aitana i Patri celebren el tercer gol del Barça (EFE)
03.06.2023 - 17:56
Actualització: 03.06.2023 - 18:47

Bogeria al Philips Stadion d’Eindhoven. El Barça s’ha tret l’espina de la derrota de l’any passat i ha guanyat amb una remuntada espectacular (3 a 2) la seva segona Lliga de Campiones. Les jugadores de Jonatan Giráldez han dominat bona part del partit, però en el primer temps han rebut dos gols en les dues úniques arribades del Wolfsburg, concretament d’Ewa Pajor i Alexandra Popp.

Ara, quan l’afecció culer es temia el pitjor final, el Barça ha demostrat que és el millor equip d’Europa i ha arrancat de manera elèctrica la segona part. Una jugada brillant de Caroline Graham Hansen ha estat acabada per la mallorquina Patri Guijarro, que ha retallat el marcador i ha encès els milers d’aficcionats catalans.

Tres minuts després, Aitana Bonmatí ha il·luminat l’atac del Barça amb el seu talent i ha fabricat una gran jugada que, novament Patri Guijarro, ha liquidat amb una rematada gens ortodoxa. En plena eufòria culer, l’equip de Giráldez ha calmat el joc i, dominant la pilota, ha evitat de precipitar-se.

Ara, l’entrada de Geyse per Salma Paralluelo ha retornat l’instint assassí a l’atac blau-grana. Poc després, al minut 70, ha esclatat l’èxtasi. El Barça ha culminat una remuntada que semblava gairebé impossible amb una jugada atropellada, en la qual ha fallat Mariona Caldentey, però Fridolina Rölfo no ha perdonat.

Al minut 89, s’ha viscut un altre moment emocionant per als culers, tot i que no ha estat un gol. La capitana del Barça, Alèxia Putellas, ha entrat al lloc d’Aitana Bonmatí, i ha estat ovacionada per tot el Philips Stadion. La millor jugadora del món ha pogut jugar els set minuts afegits, en què el Wolfsburg ha provat de collar el Barça, però la copa no s’ha escapat.