El fotògraf Tomeu Coll presenta el projecte ‘Badlands – Males Terres’, una obra que s’estrena gairebé simultàniament a tres indrets diferents: Palma, Roma i Berlín. Les mostres de Roma i Palma ja s’han inaugurat i demà s’obrirà la de Berlín.

La mostra de Roma és instal·lada a la CSF Adams/KromArt Gallery, la de Palma a casa Planas i la de Berlín a la galeria Kehrer. L’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) contribueix en la publicació del catàleg de ‘Badlands’ amb gairebé 22.000 euros.

Què podem fer aquest cap de setmana: deu propostes 

El projecte de Tomeu Coll el conformen una sèrie d’imatges en blanc i negre que recullen una imatge de Mallorca allunyada de la que veuen els turistes, dels ravals, ‘que mai no apareixerà en els retrats oficials i molt menys en les guies o les postals de l’illa’, tal com explica la sinopsi difosa per l’IEB.

El creador ha rebut premis de fotoperiodisme i fotografia documental i el projecte d’aquestes exposicions simultànies li va valer el reconeixement de ‘fotògraf emergent’ de la Smithsonian Magazine. Coll ha fet exposicions individuals a Sarajevo i Nova York i ha treballat per a diversos mitjans de comunicació.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.