El primer comboi de metro de Barcelona ha tornat a les vies aquesta nit. Passada la mitjanit, aquest tren del 1924 ha fet un recorregut per la línia 2, la lila, des de la parada de la Sagrada Família fins a la Pau. El trajecte s’ha fet també de tornada i tot plegat ha tingut una durada de dues hores.

El viatge amb el comboi del 1924 es repeteix des de fa uns anys. Aquesta vegada el viatge ha estat un homenatge al Metro Transversal amb motiu de la celebració dels noranta anys, perquè el primer tram d’aquesta línia, entre la Bordeta i la plaça de Catalunya, es va inaugurar el 10 de juny de 1926.

A més, a l’andana central de l’estació de la Sagrada Família, s’hi ha instal·lat una exposició de fotografies sobre els noranta anys del Metro Transversal.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.