El president de la patronal Cecot, Antoni Abad, ha fet una passa enrere i ha anunciat que no formalitzarà la seva candidatura a les eleccions presidencials de Foment del Treball que se celebren el 5 de novembre. Abad va exposar les seves intencions en la reunió ordinària del Comitè Executiu de la patronal Cecot dimecres i els seus membres van avalar la seva decisió. D’aquesta manera, la patronal egarenca posa un punt i a part en la polèmica que va sorgir a principis de 2018 i que va culminar el mes de febrer quan la junta de Foment del Treball va expulsar temporalment Cecot ‘per haver-se excedit i haver transgredit el seu àmbit territorial’.

Antoni Abad ha pres aquesta decisió amb la voluntat que després de les eleccions que se celebraran el mes de novembre s’enceti una nova etapa en les relacions entre ambdues entitats. ‘La Cecot estarà amatent al nou lideratge, als equips i als programes que s’impulsin per una defensa de les empreses de manera efectiva i per ajudar-les a millorar la seva competitivitat’, han expressat fonts de la patronal egarenca. Abad ha reiterat el seu compromís amb els socis de Cecot i ha afirmat que seguirà ‘impulsant accions que repercuteixin en la competitivitat de les empreses i en el progrés de les persones’.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.