El Centre d’Art Lo Pati celebrarà l’ExticióFest a Amposta els dies 5 i 6 de maig. El seu objectiu és fer reflexionar sobre els perills que amenacen les espècies d’arreu del planeta. Cada any s’extingeixen entre 30.000 i 140.000 espècies d’animals. La pèrdua de la biodiversitat i l’autodestrucció humana són preocupacions no pas de futur sinó del present.

El certamen comptarà amb una programació de set concerts, conferències i presentacions. Els principals reclams seran el duo Maria Arnal i Marcel Bagès que interpretaran temes del seu treball ‘Verbena’ i la cantant algueresa que canta en català, Claudia Crabuzza, premi Tenco del 2016 al millor àlbum italià en llengua minoritària.

També es faran les xerrades de Joan Maria Minguet, ideòleg-activista i expresident de l’Associació Catalana de Crítics d’Art (ACCA-AICA Catalonia); i els periodistes musicals Nando Cruz i Luis Costa, especialistes en dos estils musicals pràcticament extingits, l’indie i el bacalao.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]