La televisió d’À Punt comença avui a les vuit del matí les proves tècniques d’emissió. Tal com va anunciar la directora general d’À Punt Mèdia, Empar Marco, a les Corts Valencianes, l’objectiu d’aquestes proves és acabar de fer els ajusts tècnics necessaris i detectar talls o irregularitats en l’emissió.

L’operatiu tècnic de proves requereix l’emissió de continguts per a provar la continuïtat. Les proves es faran en horari de 8.00 a 22.30. S’ha optat per emetre programes de factura de RTVV. Són documentaris, partides de pilota i certàmens de bandes.

També s’emetran sèries infantils de producció pròpia d’À Punt que ja es poden veure a la web. Les proves, a més a més, serviran perquè els usuaris tinguin temps de seleccionar À Punt en el comandament a distància. Els canals de referència d’À Punt són el canal 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 o 39 a la demarcació de València. Tota la informació es pot trobar a la web www.apuntmedia.es.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb