Les estrenes: el film d’enjòlit noruec ‘Thelma’ arriba als cinemes

  • Repassem la cartellera

VilaWeb
Redacció
22.03.2018 - 16:00
Actualització: 28.03.2018 - 10:42

S’estrena a la pantalla la revelació del Festival de Sitges 2017, el film d’enjòlit noruec Thelma, que hi va guanyar dos premis. També arriba Pacific Rim: Uprising, la segona part de la saga futurista Pacific Rim. Guillermo del Toro en va dirigir la primera part i ara Steven S. DeKnight s’ha encarregat de la segona. Hi intervenen, entre més, Scott Eastwood, el fill de Clint Eastwood, i John Boyega, conegut pels seus papers a cintes com Star Wars i Detroit. Un altre reclam de la setmana és  la comèdia valenciana Paella Today.

Thelma. Direcció: Joachim Trier. Intèrprets: Eili Harboe, Ellen Dorrit Petersen, Okay Kaya; Henrik Rafaelsen, Anders Mossling. Gènere: Enjòlit. Esbós: La Thelma és una noia diferent. Té un poder que preferiria no tenir i els seus pares no l’accepten. El seu do, maleït, fa que cada vegada que experimenta un sentiment causi desastres..

Pacific Rim: Uprising (Pacific Rim: Insurrección). Direcció: Steven S. DeKnight. Intèrprets: Cailee Spaeny, Tian Jing, Adria Arjona; John Boyega, Scott Eastwood, Burn Gorman. Gènere: Ciència-ficció. Esbós: Deu anys després del primer atac alienígena a la humanitat, els supervivents de la invasió han d’enfrontar-se a una altra lluita. Els extraterrestres Kaiju arriben a partir d’un portal tridimensional i volen destruir l’espècie humana.

Paella Today. Direcció: César Sabater. Intèrprets: Olga Alamán, Lolita Flores, Mamen García; Pablo Rivero, Pau Gregori, Emilio Mancheta. Gènere: Comèdia. Esbós: En un concurs de paelles, en Pep i en Vicent són dos amics valencians que es troben embolicats en un triangle amorós: quan la bella Lola arriba a la ciutat, tots dos se’n senten atrets.

The House by the Sea (La casa junto al mar). Direcció: Robert Guédiguian. Intèrprets: Ariane Ascaride, Anaïs Demoustier, Geneviève Mnich; Jean-Pierre Darroussin, Gérard Meylan, Jacques Boudet. Gènere: Drama. Esbós: Tres germans tornen a la casa que el seu pare va construir en una petita cala de Marsella. El pare els va transmetre molts valors fraternals, però l’arribada d’una barca d’immigrants a la cala els farà reflexionar.

El aviso. Direcció: Daniel Calparsoro. Intèrprets: Aura Garrido, Belén Cuesta, Julieta Serrano; Raúl Arévalo, Sergio Mur, Aitor Luna. Gènere: Enjòlit. Esbós: Un nen de deu anys rep una carta amb una amenaça de mort. La gent del seu entorn no l’acaba de creure, llevat d’un jove obsessionat amb els nombres.

The Leisure Seeker (El viaje de sus vidas). Direcció: Paolo Virzi. Intèrprets: Helen Mirren, Janel Moloney, Kirsty Mitchell; Donald Sutherland, Robert Walker Brandchaud, Joshua Mikel. Gènere: Drama. Esbós: Una parella gran que, farts de la vigilància dels metges i dels fills, fugen en una caravana des de Boston fins a Key West. Ell va perdent la memòria i ella cada vegada és més fràgil, però tots dos són tenaços i enginyosos.

Gringo. Direcció: Nash Edgerton. Intèrprets: Charlize Theron, Amanda Seyfried, Tandie Newton; David Oyelowo, Joel Edgerton, Bashir Salahuddin. Gènere: Comèdia. Esbós: Un executiu d’una companyia farmacèutica de renom viatja a Mèxic per feina. El viatge li canvia la vida canvia, quan descobreix que el seu laboratori col·labora amb narcotraficants.

Paul, Apostle of Christ (Pablo, el apóstol de Cristo). Direcció: Andrew Hyatt. Intèrprets: Joanne Whalley, Alexandra Vino, Antonia Campbell-Hughes; James Faulker, Jim Caviezel, Olivier Martinez. Gènere: Drama. Esbós: Lluc arrisca la vida quan entra a Roma per visitar el seu amic Pau, pres en una cel·la de Neró. Quan Neró condemna Pau a mort, Lluc decideix escriure un llibre per explicar l’inici del que serà l’Església.

Peter Rabbit. Direcció: Will Gluck. Gènere: Animació. Esbós: Un conill està enemistat amb un granger, amo d’un hort que l’animal desitja amb totes les seves forces. La lluita entre tots dos s’intensifica pel control de l’hort i l’afecte d’una noia, amant dels animals, que viu al costat.

A més, presentem la programació, en català, dels cinemes Albatexas de València i dels Texas de Barcelona del 23 al 29 de març de 2018:

CINEMES ALBATEXAS, València

Plaça de Fra Lluís Colomer, 4

  • El castell de vidre. Direcció: Destin Cretton (VOS en català). Sala 1. Sessions: 18.00, 20.15 i 22.25.
  • L’altra frontera. Direcció: André Cruz (català). Sala 2. Sessions: 20.00 i 22.00.
  • En realitat mai vas estar aquí. Direcció: Lynne Ramsay (VOS en català). Sala 3. Sessions: 18.00 i 22.00.
  • Final Portrait. L’art de l’amistat. Direcció: Stanley Tucci (VOS en català). Sala 3. Sessió: 20.00.

CINEMES TEXAS, Barcelona

Carrer de Bailèn, 2

  • El castell de vidre. Direcció: Destin Cretton (VOS en català). Sala 1. Sessions: 15.50, 18.00 i 20.15.
  • Chavela. Direcció: Catherine Gund (castellà). Sala 1. Sessió: 22.25.
  • La pell freda. Direcció: Xavier Gens (VOS en català). Sala 2. Sessions: 15.50 i 18.00.
  • En realitat mai vas estar aquí. Direcció: Lynne Ramsay (VOS en català). Sala 2. Sessions: 20.10 i 22.00.
  • Final Portrait. L’art de l’amistat. Direcció: Stanley Tucci (VOS en català). Sala 3. Sessions: 16.00, 18.00 i 20.00.
  • El autor. Direcció: Manuel Martín Cuenca (castellà). Sala 3. Sessió: 22.00.
  • El sacrifici d’un cérvol sagrat. Direcció: Yorgos Lanthimos (VOS en català). Sala 4. Sessions: 15.50, 18.00 i 20.10 (de dissabte a dijous: 18.00 i 20.10).
  • Llagosta. Direcció: Yorgos Lanthimos (VOS en català). Sala 4. Sessió: 22.15.

Sessions Texas Nanos (programació especial de Setmana Santa):

  • Nadó en cap. Direcció: Tom McGrath (doblatge català). Sala 2. Sessió: Diumenge a les 12.00.
  • Operació Cacahuet 2. Direcció: Cal Brunker (doblatge català). Sala 3. Sessió: Diumenge a les 12.00.
  • Teresa i Tim. Direcció: Agurtzane Intxaurraga (doblatge català). Sala 4. Sessions: De dissabte a dijous a les 16.00 i diumenge a les 12.00 i a les 16.00.

 

Aquesta és una de les moltes propostes que us oferim per al cap de setmana. Si voleu descobrir-ne més, cliqueu ací.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any