Junts pel Sí avisa la CUP que la paciència de la gent no és ‘infinita’

  • Romeva, Rull i Rovira diuen en un article que 'l'absència d'un govern estable' fa 'més difícil' complir els objectius independentistes

VilaWeb
Redacció
28.11.2015 - 02:00

El diputat de Junts pel Sí Raül Romeva, la portaveu del grup i secretària general d’ERC, Marta Rovira, i el coordinador nacional de CDC, Josep Rull, signen un article titulat ‘Totes les ànimes de Teseu’, publicat al web de Junts pel Sí, on defensen que l’oferta d’estructura de govern que han fet arribar a la CUP ‘no és de ningú perquè és la síntesi’ de totes les propostes.

‘Ningú hi perd i tothom hi guanya molt’, afirmen. Els tres membres de Junts pel Sí també mantenen que res no ‘està aturat’ ni en les negociacions amb la CUP ni en la preparació dels objectius que pretenen assolir. Però sí que han volgut alertar que sense ‘un govern estable’ i ‘fort’, la consecució de les fites ‘és més difícil’. A més, avisen també que la ‘paciència’ de la ciutadania no és ‘infinita’ i per això asseguren que hi ha pressa.

Podeu llegir l’article sencer aquí.

Per una altra banda, ahir va acabar el termini que va fixar l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per a un pacte entre Junts pel Sí i la CUP. Una data límit que no ha servit perquè s’arribi a un pacte entre les dues formacions. Tal com va passar amb l’ultimàtum de Forcadell en nom de l’ANC ara fa un any perquè Mas convoqués eleccions en tres mesos, el termini establert per l’entitat independentista no s’ha complert.

Ara l’atenció informativa està centrada en el debat nacional que la CUP farà demà a Manresa. Una jornada en què no hi haurà cap votació i servirà per veure com respiren les bases de l’esquerra independentista. S’exposaran els detalls de les negociacions i quina és l’última proposta de Junts pel Sí per aconseguir el suport de la CUP a la investidura de Mas.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any