La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha actualitzat les dades de la crisi del coronavirus 2019 al País Valencià. En les últimes vint-i-quatre hores s’han detectat 266 casos nous de la Covid-19, de manera que els afectats ja són 2167, dels quals 917 estan ingressats (161 a la UCI). A més, ha informat que 414 professionals sanitaris s’han contagiat. Pel que fa a les víctimes mortals, Barceló ha dit que la malaltia ha matat 115 persones, vint-i-una persones més que no pas ahir. Fins ara trenta-una persones han estat donades d’alta.

Tota la informació sobre el Coronavirus, minut a minut 

La consellera ha informat que l’11% dels afectats tenen entre onze i trenta anys; el 45% entre trenta i seixanta; el 33% entre seixanta i vuitanta; i el 14% tenen més de vuitanta anys. Segons Barceló, el 91,4% dels morts tenen més de 65 anys.

Sobre les residències de gent gran, on s’han detectat importants brots de coronavirus, la consellera ha dit que hi ha 144 residents i cinquanta-nou treballadors infectats. A més, hi ha 207 persones en quarantena. Fins ara s’han registrat trenta-cinc morts entre els residents. Alcoi (26), Torrent (6), La Vila (2) i Morella (1).

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb