Collboni diu que cal girar full del procés i la decepció

VilaWeb
VilaWeb – Agències
12.05.2023 - 01:15
Actualització: 12.05.2023 - 07:50

El cap de llista del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha arrencat la seva campanya electoral amb una crida a “girar full del procés i de la decepció”. Segons ell, només un batlle socialista pot garantir que tornin els millors anys de Barcelona.

Collboni ha començat la seva campanya al poliesportiu municipal del barri del Carmel, tradicional feu dels socialistes, amb el primer secretari del PSC, Salvador Illa, i la ministra d’Hisenda i Funció Pública, María Jesús Montero, davant mig miler de persones.

“Hola, Barcelona. Ja som aquí els que obrirem una nova etapa a Barcelona. La ciutat clama per un canvi i la ciutat sap que qui pot garantir que tornin els millors anys de Barcelona som els socialistes”, ha emfasitzat Collboni en arrencar el discurs.

Ha reivindicat amb vehemència el llegat dels ex-batlles socialistes, que a parer seu “van restituir l’orgull” de barris com el Carmel. Sobre això, ha instat els qui troben a faltar la Barcelona que “anava bé i es projectava el món” a votar el PSC.

Collboni també s’ha adreçat directament a l’ex-batlle de Barcelona i candidat de Junts, Xavier Trias, i a l’actual batllessa i candidata a la reelecció per Barcelona en Comú, Ada Colau: “Gràcies pels serveis prestats, el seu temps ja ha passat, ara és el moment del PSC.”

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any