MADRID/BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS)

El consell d’administració de SegurCaixa Adeslas, companyia líder a Espanya en assegurances de salut, integrada al grup Mutua Madrileña i participada per CaixaBank, ha aprovat el trasllat de la seva seu social de Barcelona a Madrid, van informar a Europa Press en fonts properes a l’asseguradora.

L’empresa està integrada en el grup empresarial de Mutua Madrileña des del 2011 i la seva nova seu social, després de l’acord adoptat pel seu consell el cap de setmana passat, se situarà a la Torre de Cristall de Mutua Madrileña, situada al Passeig de la Castellana de Madrid, on des de fa diversos anys ja se situen les oficines principals de l’empresa i una gran part de les àrees de gestió.

SegurCaixa Adelas, el president executiu del qual és Javier Mira, que també és director general de Mutua Madrileña, és a través de la marca Adeslas l’asseguradora espanyola líder en salut, amb un 25% de quota de mercat a nivell nacional. Compta amb el quadre mèdic més gran d’Espanya (al voltant de 43.000 professionals) i més de 3,6 milions de clients en aquest ram.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb