BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS)

El Secretariat Nacional de l’ANC ha demanat al Govern que el dimarts es declari la independència en el ple del Parlament en el qual el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha demanat comparèixer a les 18.00.

“L’1 d’octubre vam votar i vam guanyar el referèndum. El resultat va ser clar. Som un sol poble”, expliquen diversos dirigents en un vídeo penjat a les xarxes socials recollit per Europa Press.

“El dimarts 10 d’octubre declarem la independència”, exigeix el president de l’ANC, Jordi Sànchez, en el missatge, al qual la resta de membres de la cúpula de l’entitat clamen a l’uníson que estaran allà –després que hagin instat els ciutadans a acudir a les portes del Parlament durant el ple–.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb