Filiberto Tortosa renuncia a l’acta de regidor pel PP

  • Dimiteix com a conseqüència dels pèssims resultats electorals

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
31.05.2015 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Divendres es va fer pública la decisió de Filiberto Tortosa de no prendre l’acta de regidor de l’Ajuntament d’Ontinyent com a ‘acte de responsabilitat’ pels resultats electorals de les eleccions de diumenge passat. Recordem que el PP tindrà en aquesta pròxima legislatura només tres regidors, quan en tenia deu. Així doncs, en aquesta primera vegada en què ocupava el cap de llista de la candidatura, la pèrdua enorme de vots l’ha deixat en una situació política crítica que de moment ja l’ha fet abandonar la representació institucional.

Després de molt temps en un segon lloc en el partit, en aquestes eleccions es va fer càrrec d’anar al cap de la candidatura després que en octubre de 2012 passara a ocupar el càrrec de portaveu del PP en el grup municipal en ser-ne destituïda Lina Insa. En aquell mateix mes, Tortosa va dimitir del càrrec de president de la Mancomunitart de Municipis de la Vall d’Albaida, al qual havia accedit després de les eleccions municipals de 2007.

La renúncia de Filiberto Tortosa és un nou capítol en la crisi del PP ontinyentí que els resultats electorals ha acabat d’evidenciar.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any