La tertúlia proscrita

Lina Insa, destituïda de portaveu del PP ontinyentí

  • La substituirà l'actual president de la Mancomunitat, Filiberto Tortosa

VilaWeb
Redacció
18.10.2012 - 16:14

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La fins ara portaveu del grup municipal del Partit Popular a Ontinyent, Lina Insa, ha estat destituïda del càrrec aquest dijous, 18 d’octubre. La substituirà en el càrrec Filiberto Tortosa, número dos en la llista electoral i president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Com a portaveu suplent hi haurà Vicent Vila.

Segons ha informat el Periòdic d’Ontinyent, set dels deu regidors del grup municipal han registrat aquest matí a l’Ajuntament un escrit en què es comunica el canvi, i que s’haurà de tractar en el proper plenari. Els signants de l’escrit són Filiberto Tortosa, Inma Martí, Miguel Ángel Mullor, Vicent Vila, Mª Eugenia Pastor, José Luís Climent i Rafael Gandia.

Els firmants de l’escrit han explicat que la desició de substituir Insa s’ha pres de manera ‘pensada i meditada’ i quan ho han demanat ‘també’ els simpatitzants. Ho han dit en una roda de premsa posterior al lliurament de l’escrit, que han fet a la seu de la Mancomunitat, no a l’Ajuntament.

La divisió evidencia el distanciament dels dos sectors dins el Partit Popular local, reflex de la situació interna que pateix el PP al País Valencià. D’una banda, Filiberto Tortosa alineat amb el president de la Diputació, Alfonso Rus, de l’executiva ‘provincial’ del qual forma part, i de l’altra, Lina Insa, integrant de l’executiva del PP autonòmic encapçalat per Alberto Fabra.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any