‘La tertúlia proscrita’

Rapsodes s’acomiada amb un concert a València

  • El grup de rap plega · Avui fa l'últim concert a la sala Loco Club

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
11.01.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Era l’any 2005 quan Andreu Laguarda i Kpoll van decidir tirar endavant l’aventura del grup Rapsodes. Ara, per circumstàncies personals de Laguarda, han decidit plegar. I ho fan aquest vespre (20.30) amb un últim concert a la sala el Loco Club de València, el mateix indret on van donar a conèixer el seu primer àlbum, ‘Contes per Versos’.

‘Hem viscut un bon grapat d’inoblidables aventures que sempre portarem amb nosaltres: desenes de cançons, centenars de concerts, milers de quilòmetres, milions d’amics, i infinites experiències. Són incomptables els bons moments que hem viscut, els viatges que hem fet, les persones que hem conegut, les suades que ens hem pegat, i el somriures que hem rebut i hem donat’, diuen en un comunicat. I expliquen: ‘Ara toca tancar una porta per obrir-ne unes altres. L’Andreu marxa a l’altra punta del món a descobrir la música de la vida a l’Amèrica Llatina, però tots els Rapsodes tenim clara la nostra passió per la música i continuarem creant i treballant en altres projectes, que ben segur escoltareu més prompte del que penseu.’

En el concert d’avui, que serà ‘intens, llarg, íntim i ple de sorpreses’, faran un repàs a la seva discografia. A més, ha recollit la seva història en el nou àlbum ‘Pessics i pessigolles‘, amb rareses i temes inèdits del grup.

‘Estem molt agraïts a tota la gent que ens ha acompanyat en el nostre camí, a tots aquells que han caminat i ballat al nostre costat, a tots aquells fans que han esdevingut amics, a tots aquells músics que han esdevingut companys, a aquells periodistes que han esdevingut biògrafs, al professionals del nostre segell Mésdemil que han esdevingut família, i en definitiva, a tots els que han fet possible Rapsodes.’ Mireia Vives, Andreu Laguarda, Kpoll i DJ Nitrofoska s’acomiaden amb un ‘fins sempre’.

Informació relacionada: 

VilaWeb TV: Rapsodes, la vida en rap

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any