Rapsodes, la vida en rap

  • El grup parla del segon àlbum, 'Ouiea', i del llibre-disc amb rondalles d'Enric Valor

VilaWeb
Redacció
23.08.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Rapsodes porta ça i lla, aquest estiu, les cançons del segon disc, ‘Ouiea’, una prova de la maduresa adquirida en aquests tres anys que han passat des que es feren conèixer amb ‘Contes per Versos’. En aquesta entrevista amb VilaWeb TV, tres dels quatre membres del grup expliquen que han volgut ser més enèrgics per a connectar amb el públic.

‘Ouiea’ és un disc de hip-hop heterodox. A les veus i les rimes dels MC Andreu Laguarda i Kpoll, Mireia Vives hi afegeix la dosi necessària de soul. També s’hi senten estils com el raga i el rock.

Crítica social i política, nostàlgia, amor, sexe i, sobretot, sentit de l’humor, heus ací què trobem en les catorze històries que els Rapsodes narren en forma de hip-hop.

El quartet del Camp de Túria també és notícia perquè comença a rondar amb l’espectacle ‘En Ric Rap Rondalles. El Musical’, dins el projecte Vol de núvol. És un conjunt de rondalles d’Enric Valor que han musicat i il·lustrat, en un llibre-disc editat per Edicions del Bullent. Divendres hi haurà l’oportunitat de veure’n l’escenificació, força teatral, en el concert de commemoració del centenari de l’escriptor. El concert serà a les deu del vespre a la plaça de l’Ajuntament de Castalla, la ciutat natal de Valor.

 

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any