El cantant de la Gossa Sorda anirà a les llistes electorals de la Coalició Compromís

  • Josep Nadal se suma a la candidatura per la circumscripció d'Alacant i a la municipal de Pego

VilaWeb
Redacció
15.04.2011 - 18:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El cantant del grup la Gossa Sorda, Josep Nadal, s’incorpora a les llistes electorals de la Coalició Compromís en les pròximes eleccions del 22 de maig. Nadal concorrerà en les candidatures municipal de Pego (Marina Alta) i a les Corts per la circumscripció d’Alacant. El candidat de Compromís a la presidència del Consell, Enric Morera, ha agraït a Nadal la seva decisió ‘`perquè demostra que la seva valentia per defensar les seves idees i la música en valencià va més enllà del terreny artístic’.

Segons Morera, ‘per això participa a les candidatures de Compromís, perquè vol formar part del canvi urgent que necessita la societat valenciana’.

Morera ha presentat a la Societat Coral el Micalet les propostes que incorpora el programa de la coalició en matèria de cultura. La trobada ha servit per parlar amb cantants i representants de grups de música en valencià, així com editors, escriptors i creadors.

Segons Morera, ‘amb els diferents governs del PP, la creació en valencià en qualsevol camp artístic ha trobat més impediments que ajudes, malgrat tindre ara un panorama musical en valencià potent, amb molts seguidors i que no s’havia conegut en la història’.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any