Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  06.02.2006  06:00

La Universitat de València presenta tres llibres de Joan Fuster

Són 'Joan Fuster, viciós de la lectura', 'Viure per viure' i 'Bestiari', inèdit

Men?ame
 

'Bestiari', 'Joan Fuster, viciós de la lectura' i 'Viure per viure' són els títols dels tres llibres de Joan Fuster (1922-1992) que avui al vespre es presentaran a l'Aula Magna de la Universitat de València. D'aquests, se'n destaca 'Bestiari', un aplec de 93 aforismes inèdits de l'escriptor valencià, que es basen en animals que adopten formes humanes de pensament i que ha publicat fa poques setmanes la Càtedra Joan Fuster de la UV.

A 'Joan Fuster, viciós de la lectura', l'escriptor explica impressions i reflexions sobre escriptors com Stendhal, Kafka, Azorín, Brecht, Montaigne, Nietzsche, Quevedo, Huxley, Mann, Calderón, Sartre i Valéry.

'Viure per viure', aplega els articles publicats per Fuster entre el 1979 i el 1986, que palesen l'atenció amb què va seguir el procés de canvi polític del país i d'Espanya i la decepció que va sentir pel rumb que havia pres l'anomenada transició.